Valentínske menu

Predjedo

Mušle ( Slávky )
na bielom víne s cesnakom | 300g ( 14 )

Cviklový tatarák  
s kozím syrom | 120g ( 7 )

Domáca paštéta
z kačacej pečene a brusnicovou omáčkou | 80g

Bressaola
plnená s ricottou, sušenými paradajkami a rukolou | 120g ( 7 )

Všetky jedlá budeme podávať s banketovým pečivom  | 80g ( 1 )

Polievka

Tekvicová krémova polievka
s hľuzovkovým olejom 0,3l

Hlavné jedlo

Kačacie prsia rose
s gaštanovým pyré a omáčkou z portského vína | 170g (7)

Lístový šalát s kozím syrom
s granátovým jablkom, zeleným jablkom, tekvicovými semiačkami a omáčka z ružového korenia | 260g (7)

Čerstvé cestoviny Mare e Monte
s mušľami a krevetami so špargľou a cuketou na paradajkovej omáčke | 280g
( 2, 7, 14 )

Hovädzie líčka
s jemným zeleninovo cícerovým ragú | 180g

Dezert

Makové kocky
z bielej Belgickej čokolády a ovocie | 70g ( 7 )

Heise liebe
vanilková zmrzlina s horúcim lseným ovocím | 120g ( 7 )

Mousse chocolate
jemná čokoládová pena z Belgickej čokolády s malinami | 60g

Pre dokonalý valentínsky zážtok sme s pre vás pripravili výnimočné štvor chodové menu.

Každý hosť s môže zvoliť jedno jedlo z každej kategórie predjedlo, polievku, hlavné jedlo, dezert a tak s vytvoriť vlastnú jedinečnú kombináciu chutí.

Ku každému rezervovanému stolu vám venujeme fľašu kvalitného prosecca.

Cena za štvorchodové menu na osobu: 50€
Rezervácie

Pre dokonalý valentínsky zážtok sme s pre vás pripravili
výnimočné štvor chodové menu.

Každý hosť s môže zvoliť jedno jedlo z každej kategórie
predjedlo, polievku, hlavné jedlo, dezert a tak s vytvoriť
vlastnú jedinečnú kombináciu chutí.

Ku každému rezervovanému stolu vám venujeme fľašu
kvalitného prosecca.

Cena za štvorchodové menu na osobu: 50€
Rezervácie